Zateplenie domu prináša okrem zníženia tepelných únikov niekoľko ďalších výhod. Avšak, skôr ako sa rozhodnete váš dom zatepliť, mali by ste si vybrať spoľahlivú a skutočne odbornú firmu, ktorá vyniká aj svojim kvalitným materiálom a profesionálnymi pracovníkmi. Čo všetko potrebujete vedieť o zatepľovaní predtým, než začnete?

 

zatepľovanie

 

Pozrime sa na benefity, ktoré so sebou prináša zateplenie:

Blíži sa obdobie, v ktorom sa bez kúrenia nezaobídeme. Zníženie úniku tepla je prioritou v každej domácnosti. Odhaduje sa, že približne 35% tepla uniká počas toho, ako kúrime. Teplo odchádza predovšetkým cez steny, okná, podlahu, alebo strechu. Ak sa zameriame na väčšie stavby, podiel straty na teple je ešte vyšší. Preto je dôležité, akú izoláciu zvolíte, či už sa jedná o zateplenie striech, stropov, podláh, vnútorných stien, alebo vonkajších fasád. „Ušetríte“ tak nielen na teple, ale aj na financiách.

Použitím vhodnej izolácie do vášho domu či bytu získate ďalšie výhody, jednou z nich je akustická pohoda. Výborná absorpčná schopnosť minerálnej vlny od Knaufinsulation bráni neželaným hlukom z vonkajšieho prostredia. Inovatívne dosky SMARTwall boli vyrobené na to, aby šetrili váš čas, aj peniaze.

 

zateľovanie

 

Výhodné po celý rok

Správne zhotovená tepelná izolácia je skvelým pomocníkom aj v lete, pretože zadrží teplo, ktoré sa v horúcich letných dňoch dostáva dovnútra. Zateplenie domu môže zvýšiť aj jeho životnosť, pretože tepelný štít chráni nosné konštrukcie stavby, a tým sa zvyšuje celková kvalita bývania.

Správne a kvalitné zateplenie domu so sebou prináša len výhody!

 

Potrebujete pomoc?
Máte nejakú otázku alebo problém? Neváhajte nám napísať. Odozva od nás Vám príde na zadaný e-mail, preto dbajte na správne vyplnenie.
Zadajte Vaše meno: Zadajte Vašu e-mailovú adresu: