Kachliarska malta,tmely
Skryť filtreZobraziť filtre
<< < 1 > >> stránka 1 z 1
5 produktov - zobraziť
DEN BRAVEN | A009326
Skl.č 110601
Na tmelenie prasklín a škár šamotových výplní kachlí a krbov, kotlov, pecí, komínových prírub, dymovodov, škár otvorených ohnísk a pod. Opravy prasklín, trhlín a úlomkov šamotových výplní. Úplná doba vytvrdnutia cca 24-72 hodín v závislosti na teplote a hrúbke škáry. Po vytvrdnutí tvrdý.
DEN BRAVEN | A009081
Skl.č 111406
Na tmelenie a škárovanie oceľových dielov automobilov opatrených základným i krycím náterom alebo bez náteru – antikorozívny. Podtmelovanie karosárskych dielov ako sú blatníky automobilov, autobusov, obytných prívesov, dielov kabín, strojných zariadení a pod.
QUICK MIX
5,15 € s DPH
4,12 € s DPH
Skl.č 18124
FFM žiaruvzdorná malta Maltová zmes s obsahom šamotu určená na opravy aj nové vymurovávanie a škárovanie kúrenísk, obloženia krbov, pecí a miest, ktoré sú vystavované teplote do 1 000 °C. Použitie vo vonkajšom i vnútornom prostredí. Zrnitosť 0–1 mm, max. teplotná odolnosť 1 000 oC, spotreba pri murovaní podľa formátu tehál alebo podľa d...
QUICK MIX
Skl.č 18125
FFM žiaruvzdorná malta Maltová zmes s obsahom šamotu určená na opravy aj nové vymurovávanie a škárovanie kúrenísk, obloženia krbov, pecí a miest, ktoré sú vystavované teplote do 1 000 °C. Použitie vo vonkajšom i vnútornom prostredí. Zrnitosť 0–1 mm, max. teplotná odolnosť 1 000 oC, spotreba pri murovaní podľa formátu tehál alebo podľa d...
DEN BRAVEN | A009327
Skl.č 21937
Tmel kachliarsky 1200°C Den Braven Je vysoko tepelné odolná tesniaca hmota na okamžité použitie. Používa sa na lepenie škár, trhlín a dutín, ktoré sú vystavené vysokým teplotám. Napríklad: krb, kachľová pec, dymovody, rošty, ohniská. Doba vytvrdnutia cca 24-72 hodín v závislosti na teplote a hrúbke škáry. Objem: 280 ml.

<< < 1 > >> stránka 1 z 1
5 produktov - zobraziť
Potrebujete pomoc?
Máte nejakú otázku alebo problém? Neváhajte nám napísať. Odozva od nás Vám príde na zadaný e-mail, preto dbajte na správne vyplnenie.
Zadajte Vaše meno: Zadajte Vašu e-mailovú adresu: