O nás

21.10.2023

Hiropro stavebniny vznikli v roku 1993, v súčasnom období sídlia na ul. Teplickej v Poprade – Veľkej v areáli Pozemných stavieb Poprad, a. s. Spoločnosť realizuje svoju podnikateľskú obchodnú činnosť prostredníctvom pobočiek – obchodných prevádzok v Spišskej Belej, Veľkej Lomnici, Spišskom Bystrom a Štrbe.

HIROPRO, spol. s r.o. je jedným zo zakladajúcich akcionárov nákupnej aliancie stavebných materiálov na Slovensku pod názvom SOAS, a s. so sídlom v Banskej Bystrici.

Cieľom našej spoločnosti je poskytovať plnohodnotný komplexný servis našim zákazníkom v rozsahu odborné poradenstvo v oblasti stavebných materiálov a hmôt, v oblasti technologických postupov vo výstavbe, výpočet potreby materiálov podľa predložených projektov, realizovať dodávku jednotlivých druhov materiálov až na miesto výstavby.

Pre splnenie týchto zámerov sa snažíme poskytovať široký sortiment výrobkov priamo z jednotlivých skladov. Vážime si všetkých zákazníkov, ktorí prejavia záujem o naše služby, pristupujeme individuálne ku každému z nich, podľa potreby poskytujeme platobné podmienky, podľa množstva odberu rôzne zľavy a bonusy. Veríme, že Vás zaujme naša webová stránka, ale hlavne že v našich prevádzkach nájdete to, čo hľadáte a potrebujete pre svoje potreby, či podnikateľskú činnosť.

Potrebujete pomoc?
Máte nejakú otázku alebo problém? Neváhajte nám napísať. Odozva od nás Vám príde na zadaný e-mail, preto dbajte na správne vyplnenie.
Zadajte Vaše meno: Zadajte Vašu e-mailovú adresu: